• De invloed van kleur op conversie

  In eerdere blogberichten hebben we gesproken over manieren om je website te optimaliseren voor een hogere conversie. Vandaag gaan we daar dieper op in. Want wat is de invloed van kleur op conversie?

  Stephan Csorba Geschreven door Stephan Csorba
 • Location based marketing: hoe speel jij erop in?

  We zijn 24/7 online en nemen onze smartphone overal mee naar toe. Logisch dus om de marketing van je bedrijf hierop in te laten spelen. Bijvoorbeeld door location based marketing. Hierbij worden op basis van je locatie gepersonaliseerde berichten of advertenties verstuurd. Lees meer over location based marketing in dit blogbericht!

  Stephan Csorba Geschreven door Stephan Csorba
 • Naar de top met cornerstone content

  Cornerstone content is de belangrijkste content op je website. Deze figuurlijke hoekstenen vormen de fundering van je website. Hoe belangrijk is het om cornerstone content op je website te hebben en hoe schrijf je dit? We duiken dieper in op het onderwerp!

  Stephan Csorba Geschreven door Stephan Csorba
 • Website navigatie: laat je bezoekers niet verdwalen!

  Wanneer je in een onbekend winkelcentrum bent, is het makkelijk om de weg kwijt te raken. Gelukkig staan er om deze reden vaak bordjes naar bepaalde winkels, zitten alle eettentjes bij elkaar en staan de uitgangen goed aangegeven. Alles om er voor te zorgen dat je als bezoeker niet verdwaalt. Online werkt dit hetzelfde. Verdwalen jouw bezoekers wel eens tussen alle informatie?

  Florian de Groot Geschreven door Florian de Groot

Kunnen we iets voor je betekenen?

Offerte aanvragen Of app ons

Volg ons

Je hebt een vraag over

Je wilt graag de kosten weten om

Je wilt graag een offerte ontvangen?

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

Gaaf! Je wilt er echt voor gaan.

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!