• Personalisatie in je marketingplan

  Elke dag worden we overspoelt met advertenties via e-mail en social media kanalen. Hoe zorg je er voor dat de ontvanger jouw bericht leest tussen deze zee aan berichten? Personalisatie kan een oplossing zijn! In dit blogbericht vertellen we je over de mogelijkheden voor personalisatie in je marketingplan.

  Stephan Csorba Geschreven door Stephan Csorba
 • Hoe schrijf je de perfecte ‘Over ons’ pagina?

  Nieuwe klanten van je bedrijf zijn vaak benieuwd naar de persoon achter het bedrijf. Met wie gaan ze in zee? Als eenmanszaak of MKB-er moet je jezelf nog bewijzen. Daarom is het extra belangrijk om een ‘Over ons’ pagina toe te voegen aan je bedrijfswebsite. Lees in dit blog hoe je de perfecte ‘Over ons’ pagina schrijft!

  Thomas Kerkhove Geschreven door Thomas Kerkhove
 • De invloed van kleur op conversie

  In eerdere blogberichten hebben we gesproken over manieren om je website te optimaliseren voor een hogere conversie. Vandaag gaan we daar dieper op in. Want wat is de invloed van kleur op conversie?

  Stephan Csorba Geschreven door Stephan Csorba
 • Location based marketing: hoe speel jij erop in?

  We zijn 24/7 online en nemen onze smartphone overal mee naar toe. Logisch dus om de marketing van je bedrijf hierop in te laten spelen. Bijvoorbeeld door location based marketing. Hierbij worden op basis van je locatie gepersonaliseerde berichten of advertenties verstuurd. Lees meer over location based marketing in dit blogbericht!

  Stephan Csorba Geschreven door Stephan Csorba

Kunnen we iets voor je betekenen?

Offerte aanvragen Of app ons

Volg ons

Je hebt een vraag over

Je wilt graag de kosten weten om

Je wilt graag een offerte ontvangen?

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

Gaaf! Je wilt er echt voor gaan.

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!