Intranet en extranet

Een goed en gebruiksvriendelijk ontwikkeld intranet of extranet is essentieel binnen een organisatie. Een intranet verbindt uw medewerkers met uw organisatie. Het kan extra affiniteit met uw merk creëren en het zorgt ervoor dat iedereen binnen uw organisatie op de hoogte blijft van actuele zaken. Zo kunt u het laatste nieuws, belangrijke evenementen en documenten op het intranet beschikbaar stellen. Maar het is natuurlijk ook leuk om te weten welke collega’s naast u binnen het bedrijf werken, en hoe u snel in contact kunt komen met de verschillende afdelingen binnen de organisatie.

Een intranet kan effectief worden ingezet, maar het kan vooral ook kostenverlagend zijn. Uw nieuwsbrief, jaarverslagen  en andere documenten deelt u snel en simpel met elkaar via het intranet. Medewerkers kunnen data en informatie elektronisch uitwisselen, zodat papier steeds vaker overbodig wordt.

Een intranet kunt u ook uitbreiden met een extranet voor uw klanten en (toe-)leveranciers. Hierdoor kunt u snel en effectief informatie uitwisselen, wat kan leiden tot het sneller afhandelen en bezorgen van diensten en/of goederen aan uw klanten.

Welk systeem is voor u het geschiktst?

Een intranet of extranet ontwikkelen wij op open source cms-systemen zoals WordPress, Drupal en eZ Publish. Maar ook een volledig custom-made systeem is mogelijk. Afhankelijk van uw doestellingen kunnen wij u adviseren welk type open source cms-systeem het beste past binnen uw organisatie. Bij ons kunt u beginnen met een basissysteem en dit vervolgens volledig laten uitbouwen tot een uitgebreid systeem.

De voordelen van het ontwikkelen van een intranet en/of extranet op een open source cms-systeem zijn dat vele elementen al beschikbaar zijn, dat er snel nieuwe toevoegingen kunnen worden doorgevoerd en dat de beveiliging optimaal blijft zolang het systeem steeds wordt geüpdatet.

Totale oplossing

Naast onze ervaring met het ontwikkelen, beheren en optimaliseren van intranetten en extranetten kunnen wij ook uw intranet of extranet koppelen aan uw website, webwinkel, administratief softwarepakket en/of (toe-)leveranciers. Wij kunnen koppelingen tot stand brengen tussen SAP, KING Software, AFAS Online en verschillende distributiecentra zoals het Centraal Boekhuis. Maar wij staan ook altijd klaar voor nieuwe uitdagingen en koppelingen.

Kunnen we iets voor je betekenen?

Offerte aanvragen Of app ons

Volg ons

Je hebt een vraag over

Je wilt graag de kosten weten om

Je wilt graag een offerte ontvangen?

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

Gaaf! Je wilt er echt voor gaan.

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

We bellen je graag terug.
Vul hieronder je naam en telefoonnummer in.