Sociale media campagnes

Sterkere affiniteit met uw merk
Sociale-mediacampagnes kunnen bijdragen aan een sterkere affiniteit met uw merk. Een interactieve sociale-mediacampagne die zich grotendeels afspeelt op een sociale-mediakanaal, kan zorgen voor meer nieuwe potentiële klanten.

Wij vinden dat een campagne die niet interactief is, geen grote impact kan hebben op een sterkere affiniteit met uw merk. Een like-en-win-actie is leuk, maar mensen doen dit vooral om de prijs te winnen.

Mensen moeten geprikkeld blijven, bezig zijn, iets te doen hebben, dingen delen, liken, erover tweeten en vooral erover blijven praten; dat is belangrijk voor meer affiniteit met uw merk.

Campagnes

Wij maken gebruik van Facebook, Twitter en uw website. Als een Facebook-applicatie is gekoppeld aan een Facebook-pagina, aan uw website en aan Twitter, hebt u een effectieve connectie. Een Facebook-campagne is een goed hulpmiddel om als sociaal startpunt te nemen voor het begin van uw campagne.

Behalve dat Facebook een goed middel is om een campagne te starten, is het adverteren van de campagne binnen Facebook een extra voordeel om het bereik van uw campagne te vergroten. Het meten van een Facebook-campagne kan gemakkelijk en inzichtelijk gemaakt worden via uw Google Analytics en Facebook Insights. Hier kunt u (live) lering uit trekken voor een eventuele volgende campagne of een directe verandering van de campagne.

Wij hebben in de afgelopen jaren samen met onze klanten enkele succesvolle campagnes opgezet. Dit heeft geleid tot een sterkere affiniteit met het merk, tot meer omzet en/of donaties. Graag helpen wij u bij het bedenken van een strategie om een succesvolle campagne te ontwikkelen.

Kunnen we iets voor je betekenen?

Offerte aanvragen Of app ons

Volg ons

Je hebt een vraag over

Je wilt graag de kosten weten om

Je wilt graag een offerte ontvangen?

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

Gaaf! Je wilt er echt voor gaan.

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

We bellen je graag terug.
Vul hieronder je naam en telefoonnummer in.