Website ontwikkeling

Een website moet gevoel uitstralen

Het ontwikkelen van een nieuwe website is elke keer weer een nieuwe, spannende en leuke ervaring, voor u maar ook voor ons. Elke website is anders, speciaal, vaak ontworpen voor een specifieke doelgroep en soms met een totaal nieuw doel. Hoe gaat de website eruitzien, hoe ervaart de bezoeker de website, kan de bezoeker snel alle informatie vinden die binnen de website belangrijk is?

Een website moet volgens ons een gevoel overbrengen, een rijke surfervaring geven, en de belangrijkste informatie moet snel en eenvoudig bereikbaar zijn. Graag helpen wij u bij het creëren van deze ervaring om uw producten en/of diensten zo efficiënt en effectief mogelijk aan potentiële klanten op uw website aan te bieden.

Open source

Wij ontwikkelen uw website op een open source-CMS. Het voordeel van een dergelijk systeem is dat er vaak geen licentie nodig is om het te laten werken. Daarnaast zijn er veel modules beschikbaar die we kunnen gebruiken of aanpassen voor de ontwikkeling van uw website. Wij hebben geen directe voorkeur voor een bepaald systeem, want we vinden dat elk doel zijn eigen oplossing vraagt. Wel hebben we ons gespecialiseerd in een beperkt aantal systemen: WordPress, Magento, Drupal en eZ Publish.

Responsief als standaard

Een website die mobiel niet optimaal te bekijken is, is volgens ons een website die zijn langste tijd heeft gehad. U kent het wel, u zit thuis op de bank en wilt even iets opzoeken, geen zin om de computer aan te doen, u pakt uw smartphone of iPad en u probeert de gewenste informatie te vinden. Tegenwoordig bezoekt 33% van alle bezoekers een website via een mobiel apparaat. Elke website die wij ontwikkelen, leveren we responsief op. Dit houdt in dat de website op een mobiel apparaat toch gebruiksvriendelijk blijft, ook wanneer het scherm kleiner wordt.

Kunnen we iets voor je betekenen?

Offerte aanvragen Of app ons

Volg ons

Je hebt een vraag over

Je wilt graag de kosten weten om

Je wilt graag een offerte ontvangen?

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

Gaaf! Je wilt er echt voor gaan.

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

We bellen je graag terug.
Vul hieronder je naam en telefoonnummer in.