Webwinkel

De belangrijkste kenmerken van een e-commerce-oplossing zijn volgens ons een verkoopkanaal dat optimaal, snel en gebruiksvriendelijk is tegen een zo hoog mogelijk rendement.

Een E-commerce-oplossing kan een Magento-webwinkel zijn, een Woocommerce-webwinkel, een intranet, een extranet in WordPress of Drupal. Wij kunnen u voorzien van deze verschillende systemen. Maar om uw website iets extra’s mee te geven, om sneller uw doelstelling(en) te kunnen bereiken, denken wij graag met u mee: over uw strategie, uw doelstellingen voor de korte en middellange termijn en het type hosting dat u wilt gaan afnemen.

Strategie

Voordat u op onze website bent gekomen, heeft u waarschijnlijk al een strategie uitgedacht voor de korte en middellange termijn. Om een webwinkel goed in de markt te kunnen zetten, onder de aandacht te brengen of direct goed te laten kunnen draaien, is een goede strategie nodig.

Wij denken graag met u mee om uw strategie aan de hand van onze ervaringen te verfijnen. Wij kunnen u helpen met SEO & SEA, sociale campagnes (Facebook) en trainingen.

Een goede webserver is het halve werk

Wat wij belangrijk vinden, is dat de webwinkel nu, maar ook in de toekomst, als u meer omzet gaat behalen, optimaal blijft draaien. Bereikbaarheid van een webwinkel is superbelangrijk; met een slechte of beperkte bereikbaarheid van uw webwinkel lopen uw klanten direct naar de concurrent over.

Bij de keus van een e-commerce-oplossing en uw doelstelling voor de korte en middellange termijn is het daarom in de aanloopfase naar uw nieuwe verkoopkanaal al belangrijk om een goede keuze te maken voor een gedegen webserver waarmee u kunt gaan groeien.

Boekhoudsoftware

Wij zijn gespecialiseerd in het koppelen van (ERP) boekhoudsoftware aan webwinkels om automatisering te vergroten. Het is handig en gemakkelijk als uw administratiepakket direct aan uw webwinkel is gekoppeld. Orders, nieuwe debiteuren, facturen en offertes worden automatisch vanaf uw webwinkel ingeladen in uw boekhoudsoftware. Maar ook een terugwegkoppeling is mogelijk: uw producten vanuit 1 centraal boekhoudsoftwareprogramma direct synchroniseren met uw webwinkel. Wij hebben ruime ervaring met AFAS Online, SAP en KING Software. Maar ook voor andere boekhoudsoftware kunnen we een gepaste oplossing bieden.

E-commerce mobile

Steeds meer mensen, inmiddels al ongeveer 12% (en volgens Goldman Sachs zal dat 50% zijn in 2018), doen aankopen via mobiele apparaten. Een responsieve webwinkel, een mobiele applicatie of een combinatie van beide is erg belangrijk. Wij leveren elke e-commerce-oplossing standaard responsief op. Dit betekent dat uw webwinkel ook via een mobiel apparaat gebruiksvriendelijk en gemakkelijk toegankelijk is, en dat aankopen ook op een mobiel apparaat kunnen worden gedaan.

Onderhoud

Een webwinkel is een continu proces omdat de markt, uw doelgroep en de technieken continu veranderen. Het is daarom van belang een webwinkel te onderhouden om up-to-date te blijven, maar ook om een goede conversie te behouden. Met onze uitgebreide SLA (service level agreement) willen wij u graag van dienst zijn nadat uw website is gelanceerd.

Kunnen we iets voor je betekenen?

Offerte aanvragen Of app ons

Volg ons

Je hebt een vraag over

Je wilt graag de kosten weten om

Je wilt graag een offerte ontvangen?

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

Gaaf! Je wilt er echt voor gaan.

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

We bellen je graag terug.
Vul hieronder je naam en telefoonnummer in.