WordPress

WordPress is begonnen als een pakket voor het maken van simpele blogpagina’s in een paar minuten tijd, en groeide uit tot een gebruiksvriendelijk en flexibel content managementsysteem. De doorbraak als een volledig en uitgebreid content managementsysteem kwam met de introductie van een uitbreidbare API, waarmee een breed scala aan contentklassen, aangepaste taxonomieën en aangepaste meta-boxen kan worden gemaakt.

WordPress maakt de ontwikkeling van functies en applicaties heel toegankelijk vanwege het grote aantal plug-ins en modules die al rechtstreeks beschikbaar zijn, of die zullen worden gemaakt via de community door WordPress-developers.

WordPress GPL-licentie

WordPress en de meeste van de vele plug-ins bestaan uit open-source-software, gebaseerd op een open-standaarduitgave onder een GPL-licentie. Met een GPL-licentie kunnen gebruikers alle onderdelen van de software aanpassen, wijzigen en distribueren. Voor de implementatie zijn geen eigendomslicenties vereist. Onder de GPL-licentie berust het risico in termen van kwaliteit en prestaties van het programma echter bij de klant. Als de software fouten bevat, aanvaardt de klant de kosten van alle vereiste service, reparaties of correcties.

WordPress Multi-site

Met WordPress kunt u heel gemakkelijk een multidomein/multisite-website opzetten. Deze kan worden uitgebreid met een extra subdomein en kan worden beheerd binnen dezelfde backend. De website kan worden gebruikt voor campagnes (campagne.uwdomein.com) of andere doeleinden.

WordPress E-commerce

Met WooCommerce biedt WordPress een plug-in waarmee kan worden uitgebreid naar een volledig professionele e-commerce-website. Betalingsgateways zoals creditcard, Paypal en iDeal zijn eenvoudig te implementeren. De plug-in is heel gemakkelijk te beheren en voor de klant heel gemakkelijk in het gebruik.

WordPress Multi-translation

Met WPML biedt WordPress een website die naar meer talen vertaalbaar is. De plug-in vertaalt uw website niet automatisch, maar geeft u de mogelijkheid om uw website zelf te vertalen naar 40 verschillende talen. Dit programma is compatibel met WooCommerce en met de meeste plug-ins die beschikbaar zijn in de WordPress Store voor community-plug-ins.

WordPress-extranet/intranet

WordPress is geschikt om in te zetten als extranet of intranet. Door de gebruiksvriendelijke interface en door de eenvoudige manier waarop content kan worden toegevoegd, gewijzigd, verwijderd en gedeeld, kan het WordPress CMS-systeem worden omgebouwd naar een compleet extranet of intranet.

Onze aanpak

Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van uw website, extranet of intranet in WordPress. Wij zijn WordPress-developers met een ruime ervaring in het ontwikkelen van aangepaste thema’s, plug-ins, extranetten en intranetten. Naast het ontwikkelen kunnen wij zorgen voor het onderhoud, de beveiliging en de hosting.

Kunnen we iets voor je betekenen?

Offerte aanvragen Of app ons

Volg ons

Je hebt een vraag over

Je wilt graag de kosten weten om

Je wilt graag een offerte ontvangen?

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

Gaaf! Je wilt er echt voor gaan.

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!