Een dag met Thomas

Een dag met Thomas

Thomas is dé iOS develop­­er van Csorba Media. Hij houdt zich bezig met het creëren van de nieuwste applicaties en weet hier alles van af. Ook benieuwd hoe zijn dag eruit ziet? In dit blog kan je lezen over een dag met Thomas!

Thomas Kerkhove Geschreven door Thomas Kerkhove

Opstartuurtje

Rond negen uur kom ik aan op kantoor en begin ik met koffie. Ik start mijn computer op en begin met het checken van mijn e-mails. Nadat ik de belangrijkste e-mails heb doorgenomen en zo nodig heb beantwoord, doe ik online research naar de nieuwste trends op gebied van applicatieontwikkeling. Op deze manier blijf ik mezelf ontwikkelen. Elke dag vind ik wel weer iets nieuws. ’s Ochtends haal ik hier mijn energie uit. Een fijne manier om op te starten.

Aan het werk!

Op kantoor ben ik verantwoordelijk voor de muziek en ik neem dit graag op me. Als mijn opstartuurtje voorbij is, begint het echte werk. Ik werk aan de ontwikkeling van een nieuwe iOS applicatie voor een groot project. Ik ontwikkel voornamelijk informatieve applicaties. Hier besteed ik het grootste deel van mijn dag aan. Ik koppel de voortgang terug aan mijn collega developers op kantoor. Ook heb ik een sparringsessie met Jordan, de designer van Csorba Media die met me meedenkt over het design van de nieuwe applicatie.

Lunchtijd

Het liefst ga ik in mijn lunchtijd naar buiten. Een blokje omlopen of naar de winkel voor verse jus d’orange. Wanneer, het weer minder goed is, vind ik het ook fijn om een aflevering op Netflix te kijken. Zolang ik maar even uit mijn werkritme ben. Vandaag maken we tosti’s.

Overleg

Na de lunch werk ik aan oplossingen, uitdagingen en ideeën die vanochtend zijn ontstaan. Ook bied ik ondersteuning aan het support team. Ik heb hier, door de jaren heen, veel ervaring in op gedaan waardoor ik met complexe vraagstukken af en toe te hulp schiet. Dit scheelt tijd voor het support team en hierdoor blijft mijn kennis up-to-date.

Hierna bespreek ik met Stephan mijn vorderingen van de dag door en bespreken we wat beter kan of wat juist al goed aan de applicatie is. Ik maak een planning met punten waar ik nog aan wil werken voor de volgende dagen.

Naar huis!

Tussen 5 uur en half 6 is de dag klaar. Ik sluit mijn computer af, pak m’n spullen in en rij ik naar huis. Morgen weer een dag!

Kunnen we iets voor je betekenen?

Offerte aanvragen Of app ons

Volg ons

Je hebt een vraag over

Je wilt graag de kosten weten om

Je wilt graag een offerte ontvangen?

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

Gaaf! Je wilt er echt voor gaan.

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!