Dutch Digital Day 2019 ‘Meet you on the other side’

Dutch Digital Day 2019 ‘Meet you on the other side’

Het is weer bijna zover! Vrijdag 21 juni 2019 vindt de Dutch Digital Day plaats bij Undercurrent in Amsterdam. ‘Leuk, maar wat is het voor een evenement? En wat kan ik er precies allemaal doen?’ 

Organisatie Dutch Digital Day 2019

Dutch Digital Agencies (DDA) organiseert dit jaar de Dutch Digital Day 2019. De DDA bestaat uit leden die actief zijn in de digitale dienstverlening, voornamelijk in het ontwikkelen van digitale platformen en applicaties, voor overheden, instellingen en (internationale) bedrijven.

Wil je zien hoe het evenement in 2018 was? Bekijk dan de aftermovie van de Dutch Digital Day 2018 via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=iUwXQZjJHlg.

Doel

Het evenement heeft als doel, naast het geven van een inspiratie-boost aan de aanwezigen, om belangrijke thema’s te bespreken en talent aan te trekken. Tekort aan talent en personeel zorgt voor een terughoudende groei in de Nederlandse digitale industrie.

Digitale dienstverlening kan “een bijdrage leveren aan de toekomstgerichte welvaart van Nederland”.

Door middel van interactieve sessies, keynote speakers, nieuwe projecten, discussies en innovaties wordt aankomend talent op deze dag geinspireerd.

Digitale toegankelijkheid

Naast het aantrekken van talent is ook een van de thema's dit jaar "digitale toegankelijkheid". De DDA is van mening dat internettoegang een mensenrecht is, en zet zich daarom actief in om dit punt bespreekbaar te maken.

Keynote sprekers

Dit jaar zijn onder andere de volgende mensen aanwezig voor een inspirerende keynote:

  • Mieko Kusano (design director bij Sonos).
  • Mike Monteiro (oprichter en design director van Mule Design).
  • Laura-Jane (LJ) Rich (BBC presentatrice, journalist, producer, uitvinder, en componiste).

Tickets

Kijk voor een compleet programma op deze dag op de website van Dutch Digital Agencies. Reguliere tickets bedragen €189,96. Leden van ADCN, IAA, IAB, VEA, BNO, Media Perspectives, en DGA betalen €127,04. Voor DDA leden zijn de kosten €108,16. Studenten kunnen een ticket kopen voor slechts €24,99. Kaartjes voor deze dag kunnen besteld worden via de volgende link: Dutch Digital Agencies Tickets.

Bronnen:

https://www.dutchdigitalagencies.com/nl/actueel/370/pdutch-digital-day-2019-grensverleggende-inspiratie-met-design-director-sonos-design-ethicist-mike-monteiro-amp-tech-evangelist-lj-richp

https://www.dutchdigitalday.com/

https://www.jimstolze.nl/weblog/about/

alle berichten

Kunnen we iets voor je betekenen?

Offerte aanvragen Of app ons

Volg ons

Je hebt een vraag over

Je wilt graag de kosten weten om

Je wilt graag een offerte ontvangen?

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

Gaaf! Je wilt er echt voor gaan.

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!