Animatievideo voor Gmobility.eu

Animatievideo voor Gmobility.eu

In opdracht van NGVA Europe hebben wij voor de nieuwe website Gmobility.eu een animatievideo van 1 minuut gemaakt om de nieuwe website te ondersteunen bij het uitleggen van gmobility.

Stap 1: van idee naar storyboard

Het idee was om gmobility in een aantal stappen uit te leggen. Het uitleggen van gmobility moest in een animatievideo met een maximale duur van 1 minuut worden uitgelegd . We begonnen met het bedenken van een scenario. NGVA Europe had zelf al een groot gedeelte van het scenario bedacht, dit hielp ons om de volgende stap te zetten.

De tweede stap, na het bedenken van een scenario, is het maken van een storyboard. In het storyboard worden alle scenes met grove lijnen ontworpen zodat je al een beeld krijgt van hoe de animatievideo eruit gaat komen te zien.

gmobility animatievideo storyboard

Stap 2: van storyboard naar style

Na goed in kaart te hebben gebracht welke scenes we wilden gaan maken was de volgende stap het inkleuren, bepalen van de stijl, het meer visueel maken van de scenes. Bij het bepalen van de stijl ontwerpen we maximaal 2-3 scenes voordat we alle scenes gaan ontwerpen.

gmobility animatievideo stijl guide

Stap 3: van style naar video

Na de stijl te hebben vastgesteld en alle scenes te hebben ontworpen is de laatste stap het animeren. Om de animatievideo compleet te maken hebben we bij deze video een achtergrond muziekje toegevoegd. Bij sommige video's voegen we ook een voice-over en ondertiteling toe. Echter bij deze video was dit niet nodig.

Stap 4: de video publiceren

NGVA Europe heeft de video op de website ge-embed, te bekijken op gmobolity.eu.

Meer lezen over animatievideos?

alle berichten

Kunnen we iets voor je betekenen?

Offerte aanvragen Of app ons

Volg ons

Je hebt een vraag over

Je wilt graag de kosten weten om

Je wilt graag een offerte ontvangen?

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

Gaaf! Je wilt er echt voor gaan.

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!