Nieuwe WP website en huisstijl voor LIM BV

Nieuwe WP website en huisstijl voor LIM BV

In opdracht van Legal Issue Management uit Oegstgeest mochten wij een nieuwe huisstijl ontwerpen en een nieuwe one-page WordPress website ontwikkelen.

Voor Legal Issue Management (LIM), SOLVING YOUR NON-ROUTINE, INTERNATIONAL LEGAL ISSUES hebben we iets moois kunnen maken wat helemaal past bij de branche en de klanten die het bedrijf wilt gaan bereiken. LIM, gevestigd in Oegstgeest, ondersteund legal support aan organisaties en het management.

Hoe we te werk zijn gegaan

Stap 1: Eerst hebben we Meneer Rigutto, eigenaar van het bedrijf, uitgenodigd voor een bakje koffie en vervolgens zijn we gaan bekijken wat hij wilde. Hier zijn voorwaarden uit voortgekomen:

  • Nieuwe huisstijl.
  • Donker met licht (wit) gecombineerde look.
  • Strak, stijlvol en gebruik van goede fotografie.
    De fotogratie is door het bedrijf zelf aangeleverd.
  • 1-Pagina website design.

Stap 2a: Vervolgens zijn we naar diverse CMS-stemen gaan kijken en templates. We hebben ervoor gekozen de 1-Pagina website te bouwen op WordPress.

Stap 2b: Tegelijkertijd met het CMS-systeem onderzoek zijn we de huisstijl gaan ontwerpen. We hebben een nieuw logo ontworpen en Meneer Rigutto laten kiezen uit 3 verschillende logo's/stijlen. Vervolgens is er 1 uitgekozen en hebben we visitekaartjes en briefpapier ontworpen. De huisstijl is vervolgens ook in de website doorgevoerd.

Stap 3: Na het ontwerpen van de huisstijl zijn we de website gaan ontwikkelen en hebben we de content van het bedrijf op de website gezet.

Stap 4: De website is vervolgens door meerdere mensen getest, ook mobiel vriendelijk, en is de website vervolgens live gegaan op www.limbv.com.

Totale duur van het project

Het totale project heeft 2 weken geduurd.

Overige diensten

Naast de website ontwikkeling en de huisstijl verzorgen we ook de webhosting voor LIM en houden wij zijn website veilig.

Gerelateerde content

alle berichten

Kunnen we iets voor je betekenen?

Offerte aanvragen Of app ons

Volg ons

Je hebt een vraag over

Je wilt graag de kosten weten om

Je wilt graag een offerte ontvangen?

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

Gaaf! Je wilt er echt voor gaan.

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!