Csorba academy is geopend

Csorba academy is geopend

Onze academy is geopend! WordPress basis en expert cursussen voor iedereen. Wij van Csorba Media zijn super trots om te kunnen laten weten dat vandaag, dinsdag 2 april 2019, onze academy officieel is geopend! Door middel van deze post willen wij kort de academy introduceren, en leggen we uit hoe je je – stap voor stap – kan aanmelden voor een cursus via onze website.

Beschikbare workshops

WordPress & WooCommerce

  • Basis cursussen vanaf €99,95 (Normale prijs €199,00, de actie loopt t/m 31 Mei 2019)

voor de basiscursus heb je geen ervaring met WordPress of WooCommerce nodig. Deze cursus is geschikt voor als je een eigen website wil opzetten of een eigen webwinkel, maar je hier wel hulp bij nodig hebt. 

  • Expert cursussen vanaf €199,00

voor de expert cursus heb je al enig ervaring met WordPress nodig met betrekking tot het installeren van een thema en het maken van kleine aanpassingen aan de website. Expert cursussen die worden gegeven gaan over de onderwerpen website beveiliging en website snelheid.

Algemeen

Onze academy is bedoeld voor een groot publiek van beginners tot gevorderden met verschillende achtergronden.

De basis cursussen zijn 1-daags (zo’n 6 uur durend) en de expert cursussen duren 3 uur. Gedurende deze dag leer je om te gaan met het WordPress of ga je de diepte in bij onze expert cursus. Bij de basis cursussen krijg je een gratis domeinnaam en een hostingpakket voor een duur van 1 jaar van ons. Lunch is eveneens bij de prijs inbegrepen.

Tijdens de workshops zal je bekend raken met de theorie, en worden ondersteund door ons tijdens het bouwen van je eigen website.

Stap voor stap

Het cursusaanbod kan je vinden op www.csorbamedia.nl/academy. Van daaruit kan gekozen worden voor de cursus die het best past bij datgene wat jij wilt leren.
Voor de duidelijkheid lopen we samen met je door hoe je je kan aanmelden voor een cursus.

1. Kies een type cursus

Het bovenstaande scherm is de startpagina van de academy van waaruit je verder kan specificeren wat je precies zoekt.

2. Cursus informatie

Je vind hier informatie over de cursus, het programma en onze meest gestelde vragen over de cursus. In het bovenstaande scherm kan je vervolgens een datum selecteren waarop jij de cursus wilt komen volgen.

3. Je bestelling

In het bovenstaande scherm vind je nog eens een samenvatting van je bestelling. Verder kan het zijn dat we je wat gegevens vragen om aan te vullen en kan je hier aangeven hoeveel plekken je wilt bestellen.

4. Afrekenen

Het bovenstaande scherm is waar je je contact gegevens invult en vervolgens aangeeft hoe je jouw bestelling wilt betalen.

5. Afgerond

Na het betalen onvang je van ons een bevestigingmail en een factuur voor je administratie.

Onze cursussen

WordPress basis cursus
WooCommerce basis cursus
WordPress website beveiliging
WordPress website snelheid

Gerelateerde content

alle berichten

Kunnen we iets voor je betekenen?

Offerte aanvragen Of app ons

Volg ons

Je hebt een vraag over

Je wilt graag de kosten weten om

Je wilt graag een offerte ontvangen?

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

Gaaf! Je wilt er echt voor gaan.

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!