HITACHI Dealerportal app

Binnen deze app kunnen dealers van Hitachi Construction Machinery foto’s, video’s en brochures bekijken en offline beschikbaar maken.

Bekijk project

ESTA Cash

Voor ESTA hebben wij een nieuwe website ontwikkeld die naast een vernieuwd webdesign ook de mogelijkheid biedt om informatie te delen met ESTA-members.

Bekijk project

KCKZ kraamzorgapp

In samenwerking met 3EIGTHY hebben wij een informatieve app ontwikkeld voor de kraamzorg. Het biedt ondersteuning aan hoe je het beste kunt handelen in specifieke omstandigheden of situaties in een kraamgezin.

Bekijk project

HITACHI Sales Manual app

Deze app helpt salesmanagers van dealers van Hitachi Construction Machinery bij het verkopen van producten voor HITACHI. Binnen de app is er bij elk product begeleidend materiaal beschikbaar zoals foto’s, video’s en brochures die met de klant gedeeld kunnen worden.

Bekijk project

Burgertop Leiden

Wij hebben geholpen om meer leven in de website te brengen door  een nieuwe functionaliteit te introduceren, projecten. De doelstelling van Burgertop Leiden is om 750 Leidse burgers actief te laten participeren in de dialoog over de Leidse stad, gezamenlijk thema’s te benoemen inclusief verbeterideeën.

Bekijk project

Singelpark Leiden

Samen met vrijwilligers en andere sponsoren van het Singelpark hebben wij een nieuwe WordPress website mogen ontwikkelen. Naast het implementeren van een nieuw webdesign hebben wij geholpen bij, vanaf 0, de website opnieuw opbouwen.

Bekijk project

Went Advies

Voor Went Advies uit Leiden hebben wij een nieuw webdesign ontworpen, de website ontwikkeld op WordPress en de fotografie en video verzorgd voor de website.

Bekijk project

ETN Gasturbine

In samenwerking met Pitch Black Graphic Design hebben wij een nieuwe website ontwikkeld in WordPress. De website heeft naast informatieve informatie, een evenementenwebshop en een membersportaal.

Bekijk project

Accountancy Europe

In samenwerking met webagency SKINN hebben wij een nieuw webdesign geïmplementeerd en de website ontwikkeld op WordPress. De website is vanaf 0 opnieuw bedacht, opgebouwd en de content is volledig geherstructureerd.

Bekijk project

Hitachi Construction Machinery Europe

Voor HITACHI hebben wij een nieuwe website ontwikkeld op WordPress. Naast het implementeren van een nieuwe huisstijl hebben we ook meegedacht in hoe we de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk kunnen maken.

Bekijk project

Klanten waar we voor werken

Kunnen we iets voor je betekenen?

Offerte aanvragen Of app ons

Volg ons

Je hebt een vraag over

Je wilt graag de kosten weten om

Je wilt graag een offerte ontvangen?

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

Gaaf! Je wilt er echt voor gaan.

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

We bellen je graag terug.
Vul hieronder je naam en telefoonnummer in.