Meet & greet!
Ons team werkt elke dag keihard en met
veel passie aan jouw projecten.

Stephan Csorba CEO

Verantwoordelijk voor de organisatie en strategie van het bedrijf.

contact
Thomas Kerkhove iOS Developer

Zet zich in voor de nieuwste ontwikkelingen binnen iOS-applicaties.

contact
Wesley Meertens Web developer

Medeverantwoordelijk voor de websupport.

Contact
Cindy van Nierop Content manager

Schrijft blogberichten en helpt klanten bij het uploaden en aanpassen van content.

Contact
Marleen Schrijvers Marketing manager

Bedenkt en voert marketingcampagnes en activiteiten uit voor Csorba Media.

contact
Mutasem Mutasem Web developer

Medeverantwoordelijk voor de websupport.

contact
Raul Jimenez van Hoorn Web developer

Ontwikkelt websites op WordPress en ondersteunt onze klanten in Brussel.

contact
 • Stephan Csorba

  CEO

  Bachelor ICT, System administrator degree,
  Google advanced analytics

 • Leiden is de plek waar ik geboren en getogen ben en waar ik ook het kantoor heb gevestigd, lekker dichtbij huis. Naast het werken bij Csorba Media heb ik het met 3 kinderen, mijn vrouw en een Japanse hond Jiro in mijn privéleven vaak druk. Ik hou van reizen en ga er dan ook graag met mijn gezin op uit. Naast mijn hobby programmeren doe ik graag huishoudelijke klussen en ben ik in de lente en zomer veel in de tuin te vinden.

 • Ik ben al vrij vroeg begonnen met het maken van websites. Vanaf dag 1 dat internet publiek beschikbaar was (1996-1997) ben ik begonnen met het mezelf aanleren van het bouwen van websites. Na de middelbare school heb ik een MBO studie ICT-Beheer afgerond en HBO Multimedia en Communication Design afgerond. Na een management buy-out in 2014 bij mijn eerste en tevens laatste IT-werkgever ben ik Csorba Media in de huidige vorm gestart. Bij Csorba Media richt ik me op de organisatie / strategie van het bedrijf en training van het personeel.

 • Thomas Kerkhove

  iOS Developer

  Application development degree

 • Leiden is de plek waar ik geboren en getogen ben en alles voor mij. Ik woon nu tijdelijk in Leimuiden, maar zodra het mogelijk is wil ik zeker weer terug naar het mooie Leiden. Naast mijn werk bij Csorba Media, ben ik vaak te vinden in Leiden voor mijn vrijwilligers­­werk b­­ij de Zeeverkenners, een waterscoutingsvereniging. Voor het zevende jaar geef ik hier groepsleiding aan kinderen tussen de tien en achttien jaar oud. In de winter zijn we bezig met het onderhoud aan de boten, in de zomer leren we de kinderen alles over zeilen.

 • Na mijn opleiding applicatieontwikkeling bij het ROC Leiden, ben ik begonnen bij Csorba Media. Dit is alweer viereneenhalf jaar geleden. De fijne collega’s, vrijheid om me te ontwikkelen en grote diversiteit aan projecten, maakt deze baan voor mij een droombaan. Ik ben iOS-Developer bij Csorba Media. Dit houdt in dat ik iOS-apps ontwikkel, voornamelijk informatieve apps. Daarnaast help ik bij de websupport en af en toe bij het maken van websites. Applicatieontwikkeling komt op nummer één.

 • Wesley Meertens

  Web developer
 • Ik kom uit Leiden en woon momenteel in Zoetermeer. Ik volg hier de studie applicatie- en mediaontwikkelaar aan het MBO Rijnland. Hiernaast besteed ik veel tijd op de scouting. Ik geef leiding aan kinderen (speltak welpen) en ik ben teamleider van het leidingsteam. Ik vind het fijn om in mijn vrije tijd veel buiten te zijn en op stap te gaan met vrienden.

 • Bij Csorba Media werk ik binnen het supportteam en ik vind dit erg leuk! Het is altijd gezellig met mijn collega’s en wanneer het nodig is werken we hard. Ik werk vaak op vrijdag en zondag, zo kan ik mijn studie en werk perfect combineren. De sfeer op kantoor is erg fijn, waardoor ik nooit met tegenzin naar werk ga.

 • Cindy van Nierop

  Content manager

  Bachelor English

 • Ik heb 8 jaar in Leiden gewoond maar ben net gaan samenwonen in Katwijk, heerlijk op 5 minuutjes fietsen van de zee. Naast mijn werk bij Csorba Media studeer ik nog Engelse Letterkunde, en Archeologie aan de Universiteit Leiden. Als ik vrije tijd heb dan ga ik het liefst even een boekje lezen, schrijf ik het een en ander, of ga ik in Netflix & Chill modus. Sporten is niet perse aan mij besteed, maar als ik sport dan is het toch vaak wel een vechtsport (een favoriet is toch echt wel Historical European Martial Arts).

 • Ik ben in 2019 bij Csorba Media terecht gekomen, en het is aan mij om de content bij te houden, met name van de blog, van Csorba Media. Ik ben binnen het team gekomen nadat ik mijn bachelor Engelse Taal en Cultuur had afgerond en op zoek ging naar een baan die hierbij aansluit. Binnen het geweldige team van Csorba Media kan ik creatief bezig zijn met tekst, en kleine onderzoekjes uitvoeren naar relevante onderwerpen. Het is voor mij een fijne omgeving waar ik graag werk, en waar ik weer nieuwe ervaringen kan opdoen.

 • Marleen Schrijvers

  Marketing manager

  Bachelor Media, Informatie & Communicatie

 • Mijn naam is Marleen en ik woon in Bodegraven. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan familie en vriendinnen, het lezen van een goed boek, fotografie of wandelen in de natuur. Ook reis ik erg graag. Daarnaast leef ik met veel plezier een gezonde lifestyle, waarbij ik bewuste keuzes probeer te maken en vegan eet. Ik ga daarom ook graag in de supermarkt op zoek naar de nieuwste vegan producten, bezoek ik graag nieuwe healthy lunchrooms en volg ik de nieuwste trends op Instagram.

 • Ik ben sinds maart 2019 werkzaam bij Csorba Media. Ik heb de HBO-bachelor Media, Informatie en Communicatie gevolgd, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in marketing. Tijdens mijn studie en werkervaringen is mijn marketingpassie ontstaan die ik bij Csorba Media in de praktijk kan brengen. Ik denk bij Csorba Media voornamelijk mee over huidige en nieuwe marketingactiviteiten en voer deze campagnes uit. Daarnaast heb ik een adviserende rol op marketinggebied richting klanten. Ik ondersteun tevens bij het creëren van content. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken bij Csorba Media zo leuk!

 • Raul Jimenez van Hoorn

  Web developer
 • Mijn naam is Raul en ik woon in Brussel. Ik ben samen met Stephan verantwoordelijk voor het klantcontact in Brussel. Daarnaast ontwikkel ik websites op WordPress en ondersteun in onze klanten in Brussel.

Kunnen we iets voor je betekenen?

Offerte aanvragen Of app ons

Volg ons

Je hebt een vraag over

Je wilt graag de kosten weten om

Je wilt graag een offerte ontvangen?

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

Gaaf! Je wilt er echt voor gaan.

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!