Meet & greet!
Ons team werkt elke dag keihard en met
veel passie aan jouw projecten.

 

Yoeri van Meegeren Lead developer

Richt zich op de nieuwste innovaties en functionaliteiten.

contact
Stephan Csorba CEO

Verantwoordelijk voor de organisatie / strategie van het bedrijf.

contact
Thomas Kerkhove iOS Developer

Zet zich in voor de nieuwste ontwikkelingen binnen iOS-applicaties.

contact
Silvester Beelaard Web developer

Ontwikkelt websites van A tot Z voor WordPress.

Contact
Florian de Groot Support

Verantwoordelijk voor de websupport en het oplossen van technische problemen.

Contact
Jordan Hernandez Designer

Combineert development en design om tot de prachtigste webdesigns te komen.

Contact
Jolien Maaskant Communicatiemanager

Houdt de website / socialmediakanalen up-to-date.

Contact
Joey de Vries Support medewerker

Medeverantwoordelijk voor de websupport.

Contact
Wesley Meertens Support medewerker

Medeverantwoordelijk voor de websupport.

Contact
 • Yoeri van Meegeren

  Lead developer
 • Het strand is mijn favoriete plek. Met mijn huis in Den Haag en Scheveningen op steenworp afstand, ben ik hier dan ook vaak te vinden. Ik heb een motor waar veel tijd in gaat zitten en ik vind het heerlijk om daarmee te touren. Daarnaast sport ik graag, vooral zwemmen en fitness. In de zomer doe ik graag mee aan bootcamps. Ook ga ik graag op vakantie; zon, zee, strand, het hele plaatje.

 • Tijdens mijn studie bedrijfseconomie maakte ik een enquête als webtool en verkocht deze. Toen kwam ik er voor het eerst achter wat er allemaal mogelijk is met programmeren. Ongeveer vier jaar geleden ben ik begonnen met werken bij Csorba Media, nu ben ik lead developer. Binnen het bedrijf ben ik voornamelijk sparringpartner en bied ik hulp bij problemen. Met programmeren kan je iets creëren. Met mensen naar oplossingen zoeken en het leven iets makkelijker maken, is wat mij drijft binnen mijn baan.

 • Stephan Csorba

 • Leiden is de plek waar ik geboren en getogen ben en waar ik ook het kantoor heb gevestigd, lekker dichtbij huis. Naast het werken bij Csorba Media heb ik het met 3 kinderen, mijn vrouw en een Japanse hond Jiro in mijn privéleven vaak druk. Ik hou van reizen en ga er dan ook graag met mijn gezin op uit. Naast mijn hobby programmeren doe ik graag huishoudelijke klussen en ben ik in de lente en zomer veel in de tuin te vinden.

 • Ik ben al vrij vroeg begonnen met het maken van websites. Vanaf dag 1 dat internet publiek beschikbaar was (1996-1997) ben ik begonnen met het mezelf aanleren van het bouwen van websites. Na de middelbare school heb ik een MBO studie ICT-Beheer afgerond en HBO Multimedia en Communication Design afgerond. Na een management buy-out in 2014 bij mijn eerste en tevens laatste IT-werkgever ben ik Csorba Media in de huidige vorm gestart. Bij Csorba Media richt ik me op de organisatie / strategie van het bedrijf en training van het personeel.

 • Thomas Kerkhove

  iOS Developer
 • Leiden is de plek waar ik geboren en getogen ben en alles voor mij. Ik woon nu tijdelijk in Leimuiden, maar zodra het mogelijk is wil ik zeker weer terug naar het mooie Leiden. Naast mijn werk bij Csorba Media, ben ik vaak te vinden in Leiden voor mijn vrijwilligers­­werk b­­ij de Zeeverkenners, een waterscoutingsvereniging. Voor het zevende jaar geef ik hier groepsleiding aan kinderen tussen de tien en achttien jaar oud. In de winter zijn we bezig met het onderhoud aan de boten, in de zomer leren we de kinderen alles over zeilen.

 • Na mijn opleiding applicatieontwikkeling bij het ROC Leiden, ben ik begonnen bij Csorba Media. Dit is alweer viereneenhalf jaar geleden. De fijne collega’s, vrijheid om me te ontwikkelen en grote diversiteit aan projecten, maakt deze baan voor mij een droombaan. Ik ben iOS-Developer bij Csorba Media. Dit houdt in dat ik iOS-apps ontwikkel, voornamelijk informatieve apps. Daarnaast help ik bij de websupport en af en toe bij het maken van websites. Applicatieontwikkeling komt op nummer één.

 • Silvester Beelaard

  Web developer
 • Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in alles wat met computers te maken heeft. Vanaf mijn twaalfde ben ik me gaan verdiepen in programmeren. Nog steeds is mijn grootste hobby dan ook achter de computer zitten en mezelf blijven ontwikkelen in programmeren. Vanuit Zoetermeer kom ik elke dag met de bus naar Csorba Media. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

 • Na mijn studie applicatiebeheer heb ik een aantal jaren bij een stagebedrijf gewerkt. Toen dat ophield, ben ik mij verder gaan oriënteren en ben ik bij Csorba Media terechtgekomen. Ik heb het hier erg naar mijn zin door de samenwerking met leuke collega’s en er is veel ruimte voor ontwikkeling. Mijn droom is uiteindelijk door te groeien naar Lead Developer en hét aanspreekpunt te zijn voor oplossingen op problemen.

 • Florian de Groot

 • Ik woon in Oud-Beijerland, onder de rook van Rotterdam. Met het openbaar vervoer reis ik dagelijks naar Leiden voor mijn werk bij Csorba Media. Een reis van gemiddeld twee uur, maar ik heb het er ruimschoots voor over. In mijn vrije tijd houd ik van gamen, al heb ik daar niet zoveel tijd voor over als ik zou willen. Ik ben veel in huis bezig met klussen en tuinieren. Vooral van in de tuin werken kan ik echt ontspannen.

 • Bij Csorba Media ben ik verantwoordelijk voor de websupport. Ik los vooral technische problemen op. Vaak zijn de websites al ontwikkeld, maar moet er iets aangepast worden of moet er een probleem worden verholpen. Dit koppel ik terug naar de klant, totdat alles op de website naar wens is. Wat ik het leukste vind aan werken bij Csorba Media zijn de gezellige collega’s en het afwisselend werk.

 • Jordan Hernandez

 • Mijn passie is reizen en ik probeer dit elke maand te doen. Van andere culturen doe ik inspiratie op. Ik beschrijf mezelf als een echte digital nomad. Ik kom van Curaçao en ben naar Nederland gekomen om te studeren aan het grafisch lyceum. Tegenwoordig woon ik in Den Haag. Mijn hobby’s zijn surfen, gitaar spelen en denksporten. Daarnaast besteed ik veel tijd aan de cryptocurrency en blockchain technologie. Ik deel mijn kennis hierover graag met anderen.

 • In een leuk team werken vind ik belangrijk, om van elkaar te kunnen leren en elkaar te kunnen inspireren. In mijn werk combineer ik development en design met elkaar.  Ik werk aan de user experience en usability van websites om het design zo toepasbaar mogelijk over te brengen voor elke situatie. Klantcontact is ook een aspect dat ik erg waardeer binnen mijn functie. Mensen komen naar ons toe met een probleem. Ik probeer dat probleem zo goed mogelijk in beeld te brengen, om vervolgens het probleem te versimpelen en op te lossen.

 • Jolien Maaskant

  Communicatiemanager
 • Met mijn huisje midden in het centrum van Leiden, ben ik echt verknocht aan de stad. Zodra de zon schijnt, ben ik vaak in de stad te vinden. Op een terrasje met vrienden of met een boek aan het water. In mijn vrije tijd houd ik er van om creatief bezig te zijn, van het bouwen van kasten tot schilderen. Ook onderzoek ik vaak hoe ik oude materialen en producten op een creatieve wijze opnieuw kan gebruiken. Daarnaast sport ik graag, in de zomer het liefst buiten.

 • Na mijn studie industrieel productontwerp, ben ik gestart als zelfstandig ontwerper. Om mijn kennis te verbreden en mijn creativiteit in te zetten, combineer ik dit met werken bij Csorba Media. Ik help bij de websupport en het up-to-date houden van verschillende socialmediakanalen en de website. Ik vind het leuk dat ik hier mijn creativiteit in kwijt kan en ondertussen steeds meer leer over de technische kant van websites. De fijne sfeer op kantoor sluit hier helemaal op aan.

 • Joey de Vries

  Support medewerker
 • Ik ben geboren en getogen in Leiden. Op mijn vijfde ben ik begonnen om spelenderwijs steeds meer te leren over computers. Sinds mijn twaalfde ben ik me gaan specialiseren in programmeren. In het begin was dat vooral experimenterend, op mijn zestiende ben ik begonnen met het ontwikkelen van apps. Momenteel volg ik de studie applicatieontwikkeling, wat hier naadloos op aansluit.

 • Bij Csorba Media kan ik mijn studie applicatieontwikkeling perfect combineren met de praktijk. Ik werk hier voornamelijk aan de websupport. De verschillende projecten en uitlopende vragen maken deze baan leuk en uitdagend. De goede sfeer op kantoor is voor mij ook belangrijk. Mijn droom is om later in het buitenland bij een groot, internationaal bedrijf aan de slag te gaan.

 • Wesley Meertens

  Support medewerker
 • Ik kom uit Leiden en woon momenteel in Zoetermeer. Ik volg hier de studie applicatie- en mediaontwikkelaar aan het MBO Rijnland. Hiernaast besteed ik veel tijd op de scouting. Ik geef leiding aan kinderen (speltak welpen) en ik ben teamleider van het leidingsteam. Ik vind het fijn om in mijn vrije tijd veel buiten te zijn en op stap te gaan met vrienden.

 • Bij Csorba Media werk ik binnen het supportteam en ik vind dit erg leuk! Het is altijd gezellig met mijn collega’s en wanneer het nodig is werken we hard. Ik werk vaak op vrijdag en zondag, zo kan ik mijn studie en werk perfect combineren. De sfeer op kantoor is erg fijn, waardoor ik nooit met tegenzin naar werk ga.

Kunnen we iets voor je betekenen?

Offerte aanvragen Of app ons

Volg ons

Je hebt een vraag over

Je wilt graag de kosten weten om

Je wilt graag een offerte ontvangen?

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

Gaaf! Je wilt er echt voor gaan.

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!