Meet & greet!
Ons team werkt elke dag keihard en met
veel passie aan jouw projecten.

 

Stephan Csorba CEO

Verantwoordelijk voor de organisatie / strategie van het bedrijf.

contact
Thomas Kerkhove iOS Developer

Zet zich in voor de nieuwste ontwikkelingen binnen iOS-applicaties.

contact
Wesley Meertens Web developer

Medeverantwoordelijk voor de websupport.

Contact
Valiant Hekert Web developer

Medeverantwoordelijk voor de websupport.

Levi De Wolff IT onderzoeker

Hij onderzoekt en helpt ons bij de ISO 27001 certificering.

Cindy van Nierop Content manager

Cindy schrijft onze blogberichten en helpt onze klanten bij het uploaden en aanpassen van content.

 • Stephan Csorba

 • Leiden is de plek waar ik geboren en getogen ben en waar ik ook het kantoor heb gevestigd, lekker dichtbij huis. Naast het werken bij Csorba Media heb ik het met 3 kinderen, mijn vrouw en een Japanse hond Jiro in mijn privéleven vaak druk. Ik hou van reizen en ga er dan ook graag met mijn gezin op uit. Naast mijn hobby programmeren doe ik graag huishoudelijke klussen en ben ik in de lente en zomer veel in de tuin te vinden.

 • Ik ben al vrij vroeg begonnen met het maken van websites. Vanaf dag 1 dat internet publiek beschikbaar was (1996-1997) ben ik begonnen met het mezelf aanleren van het bouwen van websites. Na de middelbare school heb ik een MBO studie ICT-Beheer afgerond en HBO Multimedia en Communication Design afgerond. Na een management buy-out in 2014 bij mijn eerste en tevens laatste IT-werkgever ben ik Csorba Media in de huidige vorm gestart. Bij Csorba Media richt ik me op de organisatie / strategie van het bedrijf en training van het personeel.

 • Thomas Kerkhove

  iOS Developer
 • Leiden is de plek waar ik geboren en getogen ben en alles voor mij. Ik woon nu tijdelijk in Leimuiden, maar zodra het mogelijk is wil ik zeker weer terug naar het mooie Leiden. Naast mijn werk bij Csorba Media, ben ik vaak te vinden in Leiden voor mijn vrijwilligers­­werk b­­ij de Zeeverkenners, een waterscoutingsvereniging. Voor het zevende jaar geef ik hier groepsleiding aan kinderen tussen de tien en achttien jaar oud. In de winter zijn we bezig met het onderhoud aan de boten, in de zomer leren we de kinderen alles over zeilen.

 • Na mijn opleiding applicatieontwikkeling bij het ROC Leiden, ben ik begonnen bij Csorba Media. Dit is alweer viereneenhalf jaar geleden. De fijne collega’s, vrijheid om me te ontwikkelen en grote diversiteit aan projecten, maakt deze baan voor mij een droombaan. Ik ben iOS-Developer bij Csorba Media. Dit houdt in dat ik iOS-apps ontwikkel, voornamelijk informatieve apps. Daarnaast help ik bij de websupport en af en toe bij het maken van websites. Applicatieontwikkeling komt op nummer één.

 • Wesley Meertens

  Web developer
 • Ik kom uit Leiden en woon momenteel in Zoetermeer. Ik volg hier de studie applicatie- en mediaontwikkelaar aan het MBO Rijnland. Hiernaast besteed ik veel tijd op de scouting. Ik geef leiding aan kinderen (speltak welpen) en ik ben teamleider van het leidingsteam. Ik vind het fijn om in mijn vrije tijd veel buiten te zijn en op stap te gaan met vrienden.

 • Bij Csorba Media werk ik binnen het supportteam en ik vind dit erg leuk! Het is altijd gezellig met mijn collega’s en wanneer het nodig is werken we hard. Ik werk vaak op vrijdag en zondag, zo kan ik mijn studie en werk perfect combineren. De sfeer op kantoor is erg fijn, waardoor ik nooit met tegenzin naar werk ga.

Kunnen we iets voor je betekenen?

Offerte aanvragen Of app ons

Volg ons

Je hebt een vraag over

Je wilt graag de kosten weten om

Je wilt graag een offerte ontvangen?

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

Gaaf! Je wilt er echt voor gaan.

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!