WordPress maatwerk is de oplossing

WordPress maatwerk is de oplossing

Er zijn veel standaard templates die voor je klaar staan in WordPress. Door de relatief lage prijs en het mooie design, lijkt dit een aantrekkelijke keuze. Toch is maatwerk WordPress op de korte én lange termijn de beste oplossing. Lees in dit blog waarom!

WordPress is een van de grootste CMS (content managementsysteem) ter wereld. 30% van het internet maakt gebruik van WordPress. Het is gratis, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Een goede keuze als je wil beginnen met een website, of je oude website wil vernieuwen. Voor het maken van een website in WordPress kan je gebruik maken van een template, een bestaand sjabloon waarbij je de huisstijl van je bedrijf kan toepassen. Je kan ook kiezen om je website te maken door middel van maatwerk, hierbij maak je een unieke website. Ook al lijkt het goedkoop en makkelijk om gebruik te maken van een template, je zal meer profijt halen uit je eigen, unieke website.

Maatwerk versus template

Er zijn duizenden templates te vinden voor een WordPress website. Voor sommige moet je betalen, andere zijn zelfs gratis. Bij gebruik van een template zit je vast aan de keuzes die de ontwikkelaar genomen heeft. Vaak is er wel de mogelijkheid om de huisstijl van je bedrijf door te voeren in het template, zoals in de kleuren en lettertypes. Wanneer je meer functionaliteiten op je website wenst, kan je plug-ins installeren. Door het installeren hiervan, gaat de laadtijd van je website daarentegen achteruit. Wat niet alleen vervelend is voor de bezoeker van je website, maar ook voor je SEO. Wanneer je kiest voor WordPress maatwerk, wordt zowel de vormgeving als de software op maat gemaakt. Uniek voor jouw website en met alle functionaliteiten die je wenst.

Een ander punt waar je tegen aan loopt bij gebruik van een template, is dat je afhankelijk bent van de ontwikkelaar voor onderhoud en updates in de core van WordPress. Wanneer de ontwikkelaar geen updates meer uitbrengt, kan het gebeuren dat het template niet meer werkt en je website onbruikbaar is.

Er zijn eigenlijk geen directe nadelen van WordPress maatwerk, behalve de investering. Door het werk dat er in gaat zitten en het inhuren van een webdesign agency, ligt de prijs hoger dan bij gebruik van een template. Deze investering verdien je terug, als je een duurzame website wenst waarbij je zelf de controle behoudt.

Conclusie

Wil je een goed geprogrammeerde website, met een uniek design, de juiste beveiliging, gewenste functionaliteiten en die jarenlang mee gaat? Dan is WordPress maatwerk de oplossing voor je. Laat zien dat je je bedrijf en bijpassende website serieus neemt!

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Csorba Media is er voor jouw WordPress website maatwerk! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Aanverwante artikelen

alle berichten

Kunnen we iets voor je betekenen?

Offerte aanvragen Of app ons

Volg ons

Je hebt een vraag over

Je wilt graag de kosten weten om

Je wilt graag een offerte ontvangen?

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!

Gaaf! Je wilt er echt voor gaan.

Natuurlijk ben je van harte welkom, gezellig!